top of page

Izobraževanja 

V Akademiji Let organiziramo izobraževanja za starše ter strokovne delavce v izobraževalnih ustanovah. V nadaljevanju na kratko predstavimo vsako vrsto izobraževanj, s klikom na gumb pa si lahko preberete podrobnejše informacije o tem, kaj lahko na izobraževanju pričakujete, kako poteka,...

Izobraževanja potekajo po predhodnem dogovoru preko maila: akademijalet@gmail.com.

Izobraževanje za starše

Naše delavnice vam bodo omogočile, da se s pomočjo metode znakovnega sporazumevanja aktivno sporazumevate z dojenčki in malčki že v njihovi pred verbalni fazi. 

 

Naša metoda je primerna tudi za otroke, ki se že od rane mladosti učijo tuji jezik, pa naj gre za jezik okolja, ki je drugačen od njihove materinščine, ali pa za učenje prvega tujega jezika, v našem okolju običajno angleščine.

Več informacij
objava5.png
izobrazevanja-akademijalet.png

Izobraževanje za strokovne delavce

V okviru izobraževanj ponujamo nabor tematskih izobraževanj, ki so namenjena profesionalnemu usposabljanju strokovnih delavcev v vrtcih na področju znakovnega sporazumevanja z otroki v prvem in drugem starostnem obdobju.

Naša izobraževanja nudijo pomoč vzgojiteljem slišečih otrok z govorno jezikovnimi motnjami, primerna so tudi za vse tiste, ki skrbite za malčke, ki še nimajo tako dobro razvitega govora, da bi znali z njim učinkovito posredovati svoje potrebe in želje, čeprav se teh že zavedajo in zato pogosto občutijo nelagodje in frustracijo.

Več informacij

Izobraževanje Erasmus plus KA1

Primerno za tiste, ki poučujejo angleščino otroke, stare od dveh do sedmih let.

Program usposabljanja temelji na projektu Tiny Signers, ki je bil nagrajen z Evropsko jezikovno značko, in projektu najboljše prakse Erasmus plus projekta LETS.

Akademija Let sodeluje v programu Social Tides, inkubatorju in pospeševalniku, ki ga poganja INCO za podporo spremembam po vsej Evropi ter krepitev idej in podjetij z družbenim učinkom.

splet.png

Pridružite se našemu edinstvenemu programu usposabljanja Erasmus plus KA 1 za jezik v zgodnjem otroštvu učitelje.

Učenje angleščine z glasbo in gestami

bottom of page