top of page

Izobraževanje za starše

A (2).jpg

Izobraževanja za starše vam vam bo omogočilo, da se pomočjo znakcev in pesmic aktivno sporazumevate z dojenčki in malčki že v njihovi pred verbalni fazi.

 

Izobraževanja pa lahko prilagodimo tudi za starše, katerih malčki nekoliko zaostajajo v razvoju govora in komunikacije in bi jim znakci lahko pomagali, da svoje želje, potrebe in razmišljanja bolj jasno izrazijo tako, da za posamezne ključne besede uporabijo tudi znakce.

Na izobraževanju nas spremlja Miha Znakec.

27. 2. 2024

Tečaj znakovnega sporazumevanja za starše dojenčkov

Izobraževanje za starše

Izobraževanja za starše dojenčkov in malčkov vam bodo omogočila, da se s pomočjo znakcev in pesmic aktivno sporazumevate z dojenčki in malčki že v njihovi predverbalni fazi.

Na tečaju se boste naučili 200 znakcev in kako jih uporabljati v dnevni rutini, s pesmicami, ob igri, sprehodih in morebitnih drugih aktivnostih. Prejeli boste tudi dostop do gradiva, ki vam bo pomagalo pri znakovnem sporazumevanju s svojim otrokom doma. 

Trajanje: 6 eno urnih srečanj preko Zoom-a, vsak torek ob 18:00 (začnemo 27. 2. 2024).

 

Na izobraževanju nas spremljata  Miha Znakec in Vila Pixie ter njuni prijatelji-pliškoti.

Cena: 78,00€ | Možnost je tudi 3 individualne ure - 39,00€

Mnenja po opravljenem tečaju

Ema 

Prijetna energija na izobraževanju, uporaba pesmic, s katerimi si znake zapomnimo hitreje in da
sem dobila dostop do gradiv, da lahko naučeno ponavljam.

Kaj se boste naučili?

Naučili se boste uporabljati najmanj 200 znakcev za ključne besed, ki vam bodo dali močno podlago za učinkovito uporabo znakovnega sporazumevanja v vsakodnevnem preživljanju časa z vašimi sončki.

 

Spoznali boste osnovne znake, kot so mleko, jesti, piti; znakce za družino in družinske člane, prve živali, znake za izražanje čustev, prve hrane, obleke in druge.

Gradivo

Udeleženci boste prejeli tudi dostop do video in zvočnih posnetkov, priročnika in slikovnih gradiv, ki vam bodo pomagali pri znakovnega sporazumevanja z vašimi malčki.

Informacije

Izobraževanje poteka preko aplikacije Zoom.

Termin: po dogovoru (akademijalet@gmail.com)

bottom of page